Így tanítunk mi!
2017. április 05. írta: csalaneedit

Így tanítunk mi!

Ma a 3. órában a nagykátai Mátray Gábor Általános Iskola diákjaival közösen tartottunk egy órát. Bemutatkoztak a gyerekek, és megmutatták zenei tehetségüket is: klarinétoztak, furulyáztak nekünk. Megható volt, hogy ez most csak nekünk szólt, miattunk hozták a hangszereiket, a kedvünkért készültek. A másik oldalon is nagy volt a készülődés: bár a tananyagban is környezetvédelemmel és hulladékgazdálkodással foglalkoztunk volna, de a közös óra megvalósítása más színt adott a tudás megszerzésének. Cikkeket és játékokat is gyűjtöttünk, megpróbáltak többen "tanító" szerepbe bújni. 

Jó volt látni a lelkes és lelkiismeretes készülődést. Külön köszönöm az osztálynak, hogy az érettségi készülődés végső hajrájában, a próbadolgozatok szüneteiben időt szántak erre a közös munkára. Szilvi és Ági: nektek sosem lesz elég jól csinálni valamit: legjobbak, tökéletesek akartok lenni: ez a lendület mindig vinni fog benneteket előre az életben! Áginak külön köszönet az összegyűjtött játékokért!

Peti, benned mindig is meg lehetett bízni, értesz a gyerekek nyelvén, kíváncsi vagyok merre sodor az élet: színpadra, katedrára? Ügyvéd leszel? A szó mindig biztos fegyver lesz a kezedben, jól forgatod!

Beni, Beni! Nem okoztál csalódást, megcsináltad, amit elvállaltál, felkészültél! Köszönöm!

Donát: ügyes voltál! Határozott, magabiztos, felkészült!

Ricsi és Janesz: sajnálom, hogy nem került sor rátok, de tudom, hogy készen álltatok a feladatra. Ott voltatok, számíthattam rátok!

Szemétszobros szavazás errefelé

20170405_105050.jpg

Nem csak a kitűnő érettségi érték, értékes emberek vagytok: ki-ki másért!

Ezúton is köszönjük a kicsiknek az együttműködést, a beszélgetést, a zenét! Búcsúzóul küldenénk nektek ezt a kisfilmet, amin paraguayi gyerekek zenélnek hulladékból készült hangszereiken!

A bejegyzés trackback címe:

https://12biol.blog.hu/api/trackback/id/tr8312404163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása